KAKOVOST

Naše vodilo. Naša odlika.

SCROLL

Kakovost je naše vodilo

 

Kakovostna in natančna končna izdelava, pravočasna izvedba pogodbenih obveznosti, vrhunsko strokovno svetovanje na področju storitev, izbira okolju prijaznih materialov ter maksimalno prilagajanje željam strank so vrednote, ki jih zasledujemo v našem podjetju. Da smo na pravi poti, dokazujejo tudi kupci, ki so nas v letu 2018 ocenili zelo visoko.

Področje uporabe:

SERIJSKA PROIZVODNJA: Serijska proizvodnja štancanih delov in zvarjenih sklopov

ORODJARNA: Razvoj, proizvodnja in prodaja orodij ter montaža majhnih delov

 

Politika kakovosti

 

Kliknite in prenesite našo Politiko kakovosti.

 

 

Oddelek kakovosti

 

Organiziran je kot samostojni oddelek, saj se zavedamo, da je za učinkovit nadzor in nepristranske rezultate pomembno, da nadzor kakovosti opravlja samostojna enota, ki ni pod pritiski proizvodnje.

Podjetje opravlja in nudi tudi storitve izvajanja meritev s 3D CNC koordinatnim merilnim strojem (območje do 700 x 700 x 500 mm).

Vsak serijski izdelek (in aktivno orodje) spremlja kontrolna priprava za potrditev serijske proizvodnje s preverjanjem dimenzijske ustreznosti in sposobnosti procesa.

 

Certifikati kakovosti

 

V podjetju VAR imamo že od leta 2001 uveden standard kakovosti ISO 9001. V začetku leta 2008 smo pridobili tudi standard kakovosti avtomobilske industrije ISO/TS 16949 : 2002 (IATF 16949). Omenjena standarda potrjujeta naše zavzemanje za doseganje najvišje kakovosti, pri čemer dajemo velik poudarek tudi okoljskim vidikom.