MI SMO VAR.

Specialisti za progresivna orodja

SCROLL

Podjetje VAR d.o.o je slovensko podjetje s 25 letno tradicijo delovanja na področju avtomobilske industrije. Naše poslanstvo je:

  • Zagotavljanje kavalitete.
  • Zagotavljanje zadovaljstva kupcev – gradimo dolgoročna partnerstva, ki temeljijo na zaupanju, zanesljivosti in poslovni etiki.
  • Inovativnost in nenehni razvoj. Prisegamo na strokovnost.
  • Skrb za zadovoljstvo zaposlenih.
  • Nadaljevanje naše dolgoletne tradicije. V času svojega delovanja smo se razvili v uspešno in mednarodno priznano podjetje. Naše storitve zajemajo celoten proces od ideje do končnega proizvoda.

Naša vizija je rast in razvoj podjetja v vseh pogledih.

Orodjarna. Postati želimo ponudnik kombiniranih orodij za preoblikovanje pločevine kompleksnejših izdelkov in izdelkov večjih dimenzij s ciljem serijske proizvodnje teh izdelkov.

Serijska proizvodnja. Postati želimo specialist za geometrijsko kompleksnejše izdelke iz nerjavnega in alu materiala ter proizvajalec sklopov varjenja z višjo dodano vrednostjo (točkovno varjenje, MIG/MAG varjenje, montaža).

Tehnološka oprema. Zagotavljati želimo stalne investicije v tehnološko opremo in nadgradnjo IT okolja. Cilj je prehod v pametno tovarno na novi lokaciji.

Kakovost. Inovativnost. Zanesljivost. So pojmi h katerim stremimo.

Kadri. Z izobraževanjem in novim zaposlovanjem strokovnjakov želimo zagotoviti kompetenten kader. Želimo, da bi bili naši zaposleni zadovoljni, motivirani in zdravi, zato bomo poleg zagotavljanja socialne varnosti še naprej vlagali v dejavnosti in dogodke za krepitev zdravja in izboljševanja medosebnih odnosov med zaposlenimi.

Širša družbena skupnost in okolje. Še naprej bomo gradili kakovostne odnose z okoljem, saj se zavedamo njegovega pomena za doseganje dolgoročne poslovne uspešnosti.

Prodaja. Naš cilj je stabilna rast prodaje na področju avtomobilske industrije. Utrditi želimo svoj položaj pri obstoječih kupcih in povečati število novih.

VAR d.o.o.

Panonska 23

9250 Gornja Radgona

Slovenija

 

Telefon: +386 2 564 89 10

E-mail: info@var.si

 

Matična številka: 5360072000

Davčna številka: SI 39061574

TRR 1: SI56 0234 1001 3627 573

Banka: NLB d.d.

TRR 2: SI56 1010 0003 8564 964

Banka: Banka Intesa Sanpaolo d.d.