O podjetju

Nadaljujemo dolgoletno tradicijo orodjarstva v Gornji Radgoni, ter zadovoljujemo zahteve kupcev orodij, izdelkov in storitev.

Inovativnost, kreativnost in prilagajanje naročnikovim zahtevam, so naše osnovno vodilo. Smo ponudniki razvoja in izdelave orodi in proizvajalci serijskih izdelkov.

Kratek čas izdelave orodij, sodelovanje pri razvoju izdelka, konstruiranje orodij z najsodobnejšo CAD/CAM programsko opremo, sodobna tehnološka opremljenost proizvodnje, preverjanje merske ustreznosti orodij in izdelkov na CNC koordinatnem merilnem stroju, so zagotovilo za razvoj in proizvodnjo kakovostnega orodja in izdelka.

Kakovost razvoja, proizvodnje in prodaje orodij, ter hladno preoblikovanih in varjenih izdelkov, obvladujemo v skladu s standardom IATF 16949 in ISO 9001.

Preko 95% prometa realiziramo z evropskimi podjetji iz avtomobilske panoge. Naši izdelki se vgrajujejo v vozila proizvajalcev vozil kot so na primer BMW, Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Maserati, Jaguar, Bentley, Volvo, Ford, Volkswagen.

Naši strokovnjaki, znanje in izkušnje so vam na razpolago in veselilo nas bo, če se boste za izvedbo vaših projektov obrnili na nas.

no images were found